Nieuwe collega!

Geldhuys groeit en om deze groei voort te kunnen zetten hebben we een nieuwe collega mogen verwelkomen in de persoon van Pieter Pasterkamp. Hij stelt zich graag aan je voor.

Mijn naam is Pieter Andries Pasterkamp, en ik heb mijn hele werkbare leven in de maritieme sector gewerkt als allround monteur en daarin bestonden mijn werkzaamheden vooral uit het installeren en uitlijnen van de voortstuwingslijn. Dit heb ik 18 jaar met veel plezier gedaan en daardoor ben ik veel in aanraking gekomen met de binnenvaart en visserij sector die Urk rijk is.

Mede door het ontstaan van fysieke klachten was ik genoodzaakt om mij verder te ontwikkelen, en zo kwam ik al redelijk snel terecht bij Geldhuys Financiele Diensten. Dit omdat mijn interesse niet alleen in de techniek lag, maar altijd al heel breed en richting de financiele markt.

Het contact met de klanten is voor mij altijd al een belangrijk gedeelte van het “werk” geweest, daarom sluit de visie van Geldhuys naadloos aan bij mijn persoonlijke kijk op klantcontact.

Ondertussen ben ik bezig om verschillende opleidingen te volgen en zodoende volledig gediplomeerd te worden in het bieden van passende oplossingen op het gebied van verzekeringen, zowel particulier als zakelijk.

Tot zover kort iets over mij persoonlijk en hopelijk kunnen we u snel verwelkomen als nieuwe klant, of gewoon om even kennis te maken.

Comments are closed.
Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?