Particuliere verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje...

Meestal zijn de gevolgen niet ernstig en kunnen de gevolgen snel verholpen worden. Sommige gebeurtenissen hebben zulke consequenties dat het schadebedrag niet meer te dragen is. Voor die gevallen zijn er verzekeringen. Wij vergelijken op basis van uw wensen uit het aanbod op voorwaarden en premie zodat u het beste aanbod krijgt.

Ook al doet u er alles aan om schade te voorkomen, soms krijgt u toch te maken met schade aan bijvoorbeeld uw huis of auto. Wat kunt u doen om schade te voorkomente verzekeren en te verhelpen?

Schade geleden, wat nu?

  1. Probeer schade te beperken
  2. Neem foto’s van de schade
  3. Noteer datum en tijdstip
  4. Meld de schade bij de verzekeraar
  5. Schade afhandeling

Wel of niet verzekeren?

Een veilig gevoel is menigeen wel wat waard, maar welke risico’s moet u afdekken? Wat wilt u eigenlijk verzekeren en wat mag dit kosten? Ons doel is niet alleen risico’s inzichtelijk te maken, maar ook helder in kaart te brengen welke risico’s u zelf kunt en wilt lopen.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?