Bouwkundige keuring aanvragen

Voorkom vervelende verrassingen

Een bouwtechnische keuring (ook wel bouwkundige keuring genoemd) geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat en eventuele verborgen gebreken van de woning. Dit wordt vaak uitgevoerd voor de aankoop van een nieuwe woning (aankoopkeuring).

Overweegt u de aankoop van een bestaande woning? Dan kan het raadzaam zijn om de woning door een onafhankelijke bouwtechnisch inspecteur te laten keuren. Dan weet u waar u aan toe bent.

Via onderstaand formulier kunt u direct een bouwtechnische keuring aanvragen bij onze partner Homekeur. De kosten hiervoor bedragen slechts €369,- inclusief BTW. Vragen? Neem contact met ons op of loop binnen bij één van onze kantoren.

één loket - alle diensten

Bij de aankoop van een woning komt er meer op uw pad dan alleen een hypotheek. Denk hierbij aan begeleiding van aankoop wanneer u op zoek gaat naar een woning tot het afdekken van de risico’s op het moment dat u eigenaar bent geworden van uw woning.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?