Lenen

Op zoek naar een lening? Geldhuys heeft het beste aanbod!

Heeft u behoefte aan extra geld voor de financiering van een auto, boot, verbouwing of voor de aanschaf van een huishoudelijk apparaat, nadat de oude het plotseling heeft begeven? Wij regelen voor u de juiste financiering op maat.

Geldhuys Financiële Diensten heeft een breed aanbod van geldverstrekkers waardoor u altijd het beste aanbod krijgt aangeboden. Naast het vergelijken van aanbieders kijken we ook welke oplossing het beste past bij uw persoonlijke situatie. Wij houden hierbij rekening met uw wensen, financiële behoefte, betaalbaarheid maar bijvoorbeeld ook hoe fiscale voordelen en/ of gevolgen voor u uitpakken.

"Rente niet altijd bepalend"

Bij het aangaan van een lening is de laagste rente niet altijd doorslaggevend als het gaat om wat het beste past bij uw persoonlijke situatie. Er is namelijk nogal wat te kiezen als u geld wil lenen; welk bedrag heeft u nodig en wat mag dit kosten per maand? Kiest u dan voor een lening, krediet, tijdelijke verhoging van uw roodstand, verhoging van uw hypotheek of een lease-oplossing? Wij helpen u graag met maken van een keuze! Op basis van een inventarisatie maken wij een analyse zodat we tot het beste advies kunnen komen. 

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?