Zakelijke diensten

Uw bedrijf centraal

Het maakt niet uit of u startende ondernemer bent of een gevestigde naam in uw branche; bij Geldhuys Financiële Diensten kunt u terecht met al uw ondernemersvragen! Zowel voor het benutten van kansen door middel van financiering, als voor het afdekken van risico’s in de vorm van verzekeringen. 

Op onze website ziet u een beknopt overzicht van onze diensten. Bedrijfsverzekeringen en financieringen zijn echter maatwerk en krijgen bij ons 100% persoonlijke aandacht.

 Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Lease

Met Lease via Geldhuys Financiële Diensten investeert u in machines, apparaten en voertuigen: van robot tot bestelbus en van 3D-printer tot vrachtwagen.

Financiering

Financier uw plannen en groei met een financiering met hulp van Geldhuys FInanciële Diensten. Geen vraagstuk is ons te groot. Wij denken in mogelijkheden en niet in problemen.

Hypotheek

Zakelijk vastgoed financieren door middel van een hypotheek via Geldhuys Financiële Diensten. Wij vergelijken uit een breed aanbod voor een financiering op maat.

Verzekering

Welke risico’s moet, kunt of wilt u zelf dragen en voor welke risico’s zoekt u een verzekeringsoplossing? Wij zetten dit alles voor u op een rij en vergelijken voor de beste premie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?