Makelaardij

Makelaarsdiensten van Geldhuys

Of het nu gaat om kopen, verkopen of taxeren; wij helpen u met de volgende stap. We volgen hierin een vast stappenplan waarbij u centraal staat, maar wij de regie behouden. Bij deze stappen maken we gebruik van ons netwerk van aangesloten professionals. 

Wanneer het op onroerend goed aankomt, speelt er veelal emotie en is er de noodzaak om zaken goed te regelen. Ook gaat het om veel geld. Laat u hierin bijstaan en ontzorgen door Geldhuys Financiële Diensten.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Aankoopadvies

Hoeveel moet u bieden op de woning van uw dromen? Dit is een lastige vraag. Geldhuys Financiële Diensten helpt graag bij het beantwoorden van deze vraag. Hierin gaan we verder dan de emotie en drukken uw bod uit in cijfers.

Koopovereenkomst

Een mondelinge afspraak is voor onroerend goed niet voldoende. Hieraan moet een koopovereenkomst ten grondslag liggen. Maar waar let u op en wie zijn de betrokken partijen? Geldhuys Financiële Diensten legt het voor u vast!

Hulp bij verkoop

Bij de verkoop van uw woning speelt meer dan alleen het hoogste bod. Wilt u weten waar u op moet letten en hoe u zowel op de korte als lange termijn het beste bent geholpen? Neem dan contact met ons op!

Taxatie

Bent u op zoek naar een taxatie of waardebepaling van uw pand? Maak gebruik van ons netwerk van aangesloten taxateurs. Wij zetten de taxatie voor u uit voor uw (NHG) hypotheek, bedrijfspand of beleggingspand.

Energielabel

U heeft een energielabel nodig voor uw (bedrijfs)pand? Bijvoorbeeld in verband met uw financiering of (ver)koop? Regel snel en voordelig uw energielabel via één van onze aangesloten adviseurs.

Bouwkundige keuring

Een bouwtechnische keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat en eventuele verborgen gebreken. Voorkom vervelende verassingen achteraf met een bouwkundige keuring.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?