Zakelijke verzekeringen

(Zelf)Verzekerd ondernemen met Geldhuys Financiële Diensten!

Als ondernemer bent u dagelijks bezig met ondernemen; kansen en mogelijkheden benutten. Tegelijkertijd wordt u blootgesteld aan allerhande bedreigingen. Zowel persoonlijk als bedrijfsmatig. Door middel van een inventarisatie en analyse brengen wij deze risico’s in kaarten. Aan de hand van uw wensen vergelijken wij vervolgens uit een breed aanbod om deze risico’s tegen een zo laag mogelijke premie te beperken. 

Welke risico’s moet, kunt of wilt u zelf dragen en voor welke risico’s zoekt u een verzekeringsoplossing? Wij zetten dit alles voor u op een rij. Vervolgens zoeken wij hierbij de beste dekkingen tegen zo gunstig mogelijke premies en voorwaarden. Wij nemen dit voor u uit handen zodat u tijd over houdt voor hetgeen u goed in bent en leuk vindt: ondernemen!

iedere onderneming is uniek!

Geen bedrijf is gelijk en geen ondernemer heeft dezelfde visie. De risico’s verzekeren is dan ook maatwerk. Door middel van jarenlange ervaring heeft Geldhuys Financiële Diensten expertise opgebouwd en kan u zo van een advies op maat voorzien.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?