Lease

Lease: groeimiddel voor ondernemers!

Met Lease via Geldhuys Financiële Diensten investeert u in machines, apparaten en voertuigen: van robot tot bestelbus en van 3D-printer tot vrachtwagen. Met lease heeft u een manier om (een gedeelte van) de aanschafkosten te spreiden. Zo behoudt u maximale financiële ruimte om te groeien. En het bedrijfsmiddel is gewoon van u.

Het wordt steeds gebruikelijker om als ondernemer voor lease te kiezen bij het financieren van bedrijfsmiddelen of auto’s. Een voordeel van lease is dat er meer gekeken wordt naar de waarde van het object, in plaats van de prestaties van het bedrijf. Afhankelijk van de kredietverstrekker zijn er verschillende looptijden waar uit gekozen kan worden. Om te voorkomen dat u een bedrijfsmiddel afbetaalt dat al afgeschreven is, zal de looptijd van het terugbetalen (over het algemeen) niet langer zijn dan de economische levensduur van het bedrijfsmiddel of auto.

Lease als middel om te groeien

Alles wat rolt of roest kan worden aangekocht met een leaseovereenkomst van Geldhuys Financiële Diensten. Dit kan door het middel te leasen via financial lease, operational lease of in het geval van bedrijfsmiddelen equipment lease. Zelfs de BTW kunt u mee financieren zodat er geen sprake is van inbreng van eigen middelen en u geld overhoudt om te ondernemen.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?