Particuliere diensten

Uw financiële situatie centraal

Bij Geldhuys Financiële Diensten hebben we een breed scala aan diensten voor zowel de particuliere- als zakelijke klant. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om vragen over al uw geldzaken. 

Op onze website ziet u een beknopt overzicht van onze diensten. Een aantal van deze diensten kunt u zelf online afsluiten. Verzekeringen en financieringen zijn echter maatwerk en krijgen bij ons 100% persoonlijke aandacht.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Vermogen

Vermogensvorming kan op vele manieren. Elke vorm heeft echter fiscale consequenties en kan op de korte en lange termijn in uw voor- maar ook in uw nadeel uitpakken. Geldhuys biedt hulp!

Lenen

Financier uw plannen en groei met een financiering met hulp van Geldhuys FInanciële Diensten. Geen vraagstuk is ons te groot. Wij denken in mogelijkheden en niet in problemen.

Hypotheek

Uw woning financieren door middel van een hypotheek via Geldhuys Financiële Diensten. Wij vergelijken uit een breed aanbod voor een financiering op maat.

Verzekering

Welke risico’s moet, kunt of wilt u zelf dragen en voor welke risico’s zoekt u een verzekeringsoplossing? Wij zetten dit alles voor u op een rij en vergelijken voor de beste premie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?