Zakelijke financiering

Op zoek naar financiering? Geldhuys helpt!

Uw bedrijf groeit en heeft kapitaal nodig. Of er is geld nodig om uw bedrijfsruimte aan te kopen, te verbouwen of te verduurzamen. Natuurlijk betaalt u dit het liefst uit eigen zak, maar niet altijd is dit geld voor handen en op de lange termijn is dit zelden vol te houden. Vrijwel elke organisatie krijgt te maken met vreemd vermogen. Maar hoe kunt u dit nu het beste financieren?

Het financieren van een bedrijf is soms complexe materie. Geldhuys stelt op basis van een inventarisatie een analyse samen en werkt dit uit in een adviesrapport. Samen realiseren we uw plannen met een zakelijke financiering die past bij uw bedrijf. Samen bekijken we waar kansen liggen. Dat kan een hypotheek, krediet of lease zijn, maar bijvoorbeeld ook crowdfunding of een combinatie van financieringen.

gestapeld financieren

Ondernemers die willen investeren komen steeds vaker uit bij een combinatie van financieringen. Door verschillende oplossingen te combineren krijgt u een beter passende oplossing en vergroot u de kans op een financiering.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?