Zakelijke hypotheek

Zakelijk pand aankopen? Kies voor een hypotheek uit het aanbod van Geldhuys

Als u als ondernemer uw zakelijk vastgoed wilt financieren, dan kan dit via Geldhuys Financiële Diensten. Uit een breed aanbod van zowel grootbanken als alternatieve financiers krijgt u altijd het beste aanbod!

Naast de rente wordt de hoogte van de inbreng van eigen middelen, vorm van aflossing, looptijd van het contract, rentevaste periode, enzovoorts doorgenomen. Op deze manier krijgt u een aanbod op maat gemaakt voor úw onderneming!

Lage maandlasten heeft uw voorkeur?

Omdat Geldhuys een groot aanbod van geldverstrekkers heeft, is het bijvoorbeeld mogelijk om af te lossen tot 50% van de koopsom, waarbij er rekening wordt gehouden met uw eigen inbreng. Hierdoor worden de maandelijkse lasten zo laag mogelijk, zodat u maximale financiële ruimte overhoudt om te ondernemen.

Krijgt u bij uw eigen bank een hypotheek tot maximaal 65% van de waarde van het pand? Afhankelijk van de waarde van het pand en uw bedrijfsresultaten is het via Geldhuys Financiële Diensten mogelijk om een hypotheek tot 80% – en in uitzonderlijke gevallen tot zelfs 90% – van de waarde van het onderpand te financieren. Op deze manier houdt u geld over waar uw eigen middelen voor bedoeld zijn: ondernemen!

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?