Vermogen

Vermogensvorming kent vele gezichten

Vermogensvorming kan op vele manieren. Elke vorm heeft echter fiscale consequenties en kan op de korte en lange termijn in uw voor- maar ook in uw nadeel uitpakken. Laat u op dit vlak dan ook goed adviseren met onafhankelijk advies van één van onze gediplomeerde adviseurs.

Onze adviseurs streven ernaar om al hun relaties een gezondere en zorgelozer financiële toekomst te bieden. Dit doen wij door een hoogstaand en persoonlijk passend vermogensadvies te geven. Om dit te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij verschillende instanties en onderhouden onze adviseurs jaarlijks hun kennis en vaardigheden. 

"Risico komt van het niet weten wat je doet"

Vermogensadvies is geen momentopname maar is onderhevig aan de tand des tijds. Wij streven dan ook naar een langdurige relatie waarbij u kunt leunen op een persoonlijke adviseur die altijd voor u klaar staat!

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?