Over Geldhuys

Eén loket voor al uw vragen

Welkom op onze website! Leuk dat u ons gevonden heeft. Op deze pagina willen we u graag iets meer vertellen over Geldhuys, het ontstaan van deze financiële dienstverlener en onze missie voor de toekomst.

Geldhuys Financiële Diensten is opgericht op 4 november 2009 en is daarmee al meer dan 12,5 jaar het vertrouwde adres voor hypotheken en verzekeringen. Het heeft niet altijd Geldhuys geheten; per 1 mei 2019 is de naam HL Hypotheken en Verzekeringen gewijzigd in Geldhuys. Op dat moment was Anthon van Houdt al eigenaar en met het toetreden van Cees de Ridder vonden we een naamswijziging op z’n plaats. 

Sinds de naamswijziging en het samengaan zijn het aantal diensten én het aantal aanbieders flink uitgebreid, zodat Geldhuys onafhankelijk advies kan waarborgen voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Onze missie luidt dan ook: Service van het hoogste niveau!

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Op de koffie bij Geldhuys

Adviseur aan het woord

Anthon van Houdt

Werkzaam op de vestigingen Amersfoort en Urk

“Met de koerswijziging hebben we alle diensten onder één dak en kunnen we onze klanten op ieder punt in hun leven van dienst zijn. De nieuwe naam geeft dan ook weer waar we voor staan: één loket voor al uw geldzaken. Denk hierbij aan verzekeringen, hypotheken, vermogensadvies, leaseoplossingen en financieringen voor de particulier, het MKB en ZZP.”

Pieter

Pieter Pasterkamp

Werkzaam op vestiging Urk

“Het gros van mijn werkzame leven ben ik voornamelijk met mijn handen bezig geweest in de maritieme sector. Dat heb ik met veel plezier gedaan en het was moeilijk om hier afscheid van te nemen, maar het blijkt een goede leerschool geweest voor mijn huidige werkzaamheden. Mijn ervaring in het bedrijfsleven kan ik nu gebruiken als adviseur schadeverzekeringen voor de zakelijke en particuliere klant.”

Cees de Ridder

Werkzaam op vestiging Urk

“Anthon en ik hebben een achtergrond bij grote maatschappijen, maar we kiezen er bewust voor om dicht bij de klant te staan. Onze missie luidt dan ook: Service van het hoogste niveau! Verder ben ik erg trots op het aanbod wat we kunnen bieden. Een klant kan bij ons bijvoorbeeld terecht voor een particuliere autoverzekering, maar we zouden bedrijfsmatig ook een compleet wagenpark kunnen financieren en verzekeren. Juist die diversiteit aan diensten zorgt ervoor dat we iedere dag met veel enthousiasme naar kantoor gaan!”

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?