Hypotheek

Op zoek naar een hypotheek? Geldhuys helpt!

De aankoop van een woning is een belangrijk moment in uw leven. Deskundig en onafhankelijk advies zorgt ervoor dat u deze spannende periode zonder slapeloze nachten doorkomt! Geldhuys Financiële Diensten is uw onafhankelijke tussenpersoon voor woninghypotheken.

Naast het afsluiten van een hypotheek voor de aankoop van een woning zijn er nog vele andere momenten waarop hypotheekadvies goed van pas kan komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer het uw huis aan gaat zoals een verbouwing of een verhuizing, maar ook wanneer uw persoonlijke situatie op het werk, relatie, gezondheid of fase in uw leven daar om vraagt. Op al deze momenten kunt u vertrouwen op betaalbaar en deskundig advies van uw betrokken adviseur. 

één loket - alle diensten

Bij de aankoop van een woning komt er meer op uw pad dan alleen een hypotheek. Denk hierbij aan begeleiding van aankoop wanneer u op zoek gaat naar een woning tot het afdekken van de risico’s op het moment dat u eigenaar bent geworden van uw woning.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?