Energielabel aanvragen

Energielabel

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig uw huis is en dit is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Een energielabel is sinds 1 januari 2021 verplicht bij het verkopen of verhuren van een woning en is 10 jaar geldig. 

Via Geldhuys kunt u eenvoudig een label aanvragen. Via Homekeur wordt uw opdracht uitgezet onder een netwerk van aangesloten adviseurs. De adviseurs van Homekeur zijn allemaal gediplomeerd en staan onder een voortdurende kwaliteitscontrole.

Voor het opstellen van een energielabel komt een inspecteur ter plaatse. Daarvoor wordt met u een afspraak gemaakt door onze afdeling planning. Voor de inspectie en opname van alle gegevens wordt 1 uur ingepland, afhankelijk van de grootte van de woning is soms iets meer of minder tijd nodig. Er volgt geen verrekening bij een meer of mindere tijdsbesteding.

Voor de opname van een energielabel bij u op locatie voor woningen tot 190 m2 gebruiksoppervlakte (dat is ongeveer 500 m3 inhoud) betaalt u bij Homekeur slechts € 349,- inclusief btw! De toeslag per extra 1 m² bedraagt € 0,65.

Mede mogelijk gemaakt door Homekeur - Energielabels

één loket - alle diensten

Bij de aankoop van een woning komt er meer op uw pad dan alleen een hypotheek. Denk hierbij aan begeleiding van aankoop wanneer u op zoek gaat naar een woning tot het afdekken van de risico’s op het moment dat u eigenaar bent geworden van uw woning.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?