Geldhuys Financiële Diensten en Rabobank slaan de handen inéén

Aan het aanbod van Geldhuys Financiële Diensten zijn de producten van Rabobank toegevoegd. Rabobank en Geldhuys zijn een samenwerking aangegaan, wat betekent dat Geldhuys financiële producten van Rabobank mag aanbieden.

Geldhuys ziet het als zijn taak en missie om klanten te voorzien van onafhankelijk advies. De producten van Rabobank zijn hierop een welkome aanvulling. Anthon van Houdt: “Als onafhankelijke tussenpersoon is het onze taak om voor de klanten producten te vergelijken. Met de hypotheken van Rabobank is ons aanbod nog completer geworden en heeft de klant het voordeel dat ze niet naar iedere bank afzonderlijk hoeven te gaan. Ze kunnen nu op één andres terecht. Dit scheelt tijd in een toch al zo drukke periode als je bijvoorbeeld een huis wil kopen”.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Comments are closed.
Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?