Nieuwe collega!

Welkom Naomi!

Uitbreiding! Nadat vorig jaar Pieter Pasterkamp ons team kwam versterken, mogen we nu nog een nieuwe collega verwelkomen! Ze stelt zichzelf via deze weg even aan jullie voor. Naomi; heel veel plezier en succes! :-)

Hey allemaal! Mijn naam is Naomi Pierik, ik ben 20 jaar en woon in Tollebeek. Sinds kort ben ik administratief medewerker bij Geldhuys. Op dit moment zit ik nog op school. Aan het Windesheim College volg ik de opleiding Officemanagement.

Op mijn vrije momenten, ben ik bij Geldhuys te vinden, waar ik mij voornamelijk bezig houd met de polisadministratie. De werkzaamheden sluiten goed aan op mijn opleiding, dus daarom vind ik het werk extra interessant.

Wellicht tot ziens bij Geldhuys!

Comments are closed.
Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?