Nieuw gezicht – nieuwe naam

HL Hypotheken en Verzekeringen gaat vanaf 1 mei verder onder een nieuwe naam: Geldhuys Financiële Diensten. Naast de naamswijziging komt Cees de Ridder de gelederen versterken waardoor het dienstenaanbod kan worden uitgebreid.

HL Hypotheken en Verzekeringen van Anthon van Houdt en Henk Loosman is al jaren uw vertrouwde tussenpersoon in de regio voor particuliere financiële diensten. Sinds 1 april is Cees de Ridder toegetreden als vennoot met een naamswijziging tot gevolg. Naast het uitbreiden van de diensten en het aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke klant, wordt ingezet op groei. Afgelopen periode is het aantal aanbieders flink uitgebreid zodat Geldhuys onafhankelijk advies kan waarborgen.

Anthon van Houdt: “Met de koerswijziging hebben we alle diensten onder één dak en kunnen we onze klanten op ieder punt in hun leven van dienst zijn. De nieuwe naam geeft dan ook weer waar we voor staan: één loket voor al uw geldzaken. Denk hierbij aan verzekeringen, hypotheken, vermogensadvies, leaseoplossingen en financieringen voor de particulier, het MKB en ZZP.”

Zowel Anthon als Cees zijn gepokt en gemazeld in de financiële wereld. Cees de Ridder: “Anthon en ik hebben een achtergrond bij grote maatschappijen, maar we kiezen er bewust voor om dicht bij de klant te staan. Onze missie luidt dan ook: Service van het hoogste niveau! Verder ben ik erg trots op het aanbod wat we kunnen bieden. Een klant kan bij ons bijvoorbeeld terecht voor een particuliere autoverzekering, maar we zouden bedrijfsmatig ook een compleet wagenpark kunnen financieren en verzekeren. Juist die diversiteit aan diensten zorgt ervoor dat we iedere dag met veel enthousiasme naar kantoor gaan!”.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor uw bedrijf zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Comments are closed.
Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?