Zelf vergelijken

Laagste prijs - breedste aanbod

Bij Geldhuys Financiële Diensten hebben we een breed scala aan diensten voor zowel de particuliere- als zakelijke klant. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om vragen over al uw geldzaken. U bent uiteraard welkom voor advies middels een persoonlijk gesprek, maar als u liever zelf de touwtjes in handen heeft dan kunt u ook bij ons terecht. 

Op onze website ziet u een beknopt overzicht van onze diensten. Een aantal van deze diensten kunt u zelf online afsluiten. Op deze pagina ziet u een overzicht van de diensten die u online kunt vergelijken en – desgewenst – afsluiten. Verzekeringen en financieringen zijn echter maatwerk en krijgen bij ons 100% persoonlijke aandacht. Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Energie

Eenvoudig en snel aanbieders met elkaar vergelijken op basis van kosten en voorwaarden. De vergelijker kan worden aangepast naar uw gebruik en voorkeuren.

Zorgverzekering

Bij Geldhuys Financiële Diensten vinden we dat iedereen de beste zorg en zorgverzekering verdient. Wij maken vergelijken tussen zorgverzekering gemakkelijk!

Boekhoudpakket

Het aanbod van boekhoudprogramma’s is enorm. Ieder pakket heeft zo zijn eigen functionaliteiten, uitbreidingsmogelijkheden en kostprijs. Vergelijken doen wij voor u!

Credit Card

Wilt u zorgeloos een betaling via een webwinkel doen of pinnen in het buitenland? Ervaar het betaalgemak met een credit card via Geldhuys Financiële Diensten.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?