Zorgvergelijker

Zorgverzekering op maat met de zorgvergelijker van Geldhuys!

Bij Geldhuys Financiële Diensten vinden we dat iedereen de beste zorg en zorgverzekering verdient. Het vergelijken van het aanbod van zorgverzekeringen is echter nog een beste klus. Niet bij Geldhuys! Met onze vergelijker kunt u eenvoudig vergelijken op basis van wensen en voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat de vergelijker up to date blijft zodat u verzekerd bent van de laagste premie!

Iedereen heeft af en toe zorg nodig. En dus ook een zorgverzekering. Het vergelijken van verzekeringen en voorwaarden kan echter een tijdrovende en frustrerende klus zijn.  Om u te helpen biedt Geldhuys een simpele vergelijkingstool om snel en eenvoudig te kunnen vergelijken. Naast het online vergelijken kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een persoonlijk advies op maat! 

alles onder één dak

Naast het vergelijken van zorgverzekeringen kunt u zelf ook energietarieven en boekhoudpakketten op onze website vergelijken. Dit aanbod wordt op korte termijn uitgebreid. Voor diensten als het vergelijken van schadeverzekeringen en hypotheken bieden wij maatwerk aan. Hiervoor vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten verder voor u zou kunnen betekenen? Kijk dan verder rond op onze website of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?