Vergelijk energie tarieven

Bespaar op uw lasten door te vergelijken!

Bij Geldhuys Financiële Diensten stopt de dienstverlening niet na het financieren en verzekeren van uw woning. Ook voor de overige vaste lasten kunt u bij ons terecht. Door middel van verschillende vergelijkingstools heeft u de mogelijkheid om tarieven te vergelijken en af te sluiten. Wij zorgen ervoor dat de vergelijker up tot date blijft zodat u verzekerd bent van de laagste lasten!

Ieder huishouden heeft stroom en gas nodig. En dus ook een energieleverancier. Het vergelijken van leveranciers kan echter een tijdrovende en frustrerende klus zijn.  Aanbiedingen zijn bijvoorbeeld niet altijd even duidelijk en het aanbod is erg breed. Om u te helpen biedt Geldhuys een simpele vergelijkingstool om snel en eenvoudig te kunnen vergelijken. Wilt u eerst weten waar u op moet letten? Wij hebben de meest gestelde vragen overzichtelijk voor u samengevat op deze pagina. 

alles onder één dak

Naast het vergelijken van energietarieven kunt u zelf ook zorgverzekeringen en boekhoudpakketten op onze vergelijken. Voor diensten als het vergelijken van schadeverzekeringen, financieringen, lease producten en hypotheken bieden wij maatwerk aan. Hiervoor vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten verder voor u zou kunnen betekenen? Kijk dan verder rond op onze website of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?