Beleggingshypotheek

Beleggingshypotheek van deze tijd?

Voor starters zijn er tegenwoordig nog twee smaken, namelijk de annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek. Voor 2013 waren er voor woningbezitters veel meer mogelijkheden, waaronder de beleggingshypotheek. Als u een hypotheek heeft waarbij er moet worden afgelost door middel van een beleggingsvorm, dan is het goed om deze af en toe tegen het licht te houden.

Bij een beleggingshypotheek wordt uw inleg belegd. Dit kan zijn door een éénmalige inleg bij aanvang, of door middel van een periodieke inleg. Het is de bedoeling dat de beleggingshypotheek aan het einde van de looptijd vermogen oplevert, zodat (een gedeelte van) de hypotheekschuld kan worden afgelost. Tijdens de looptijd van de hypotheek lost u niets af. Hierdoor profiteert u optimaal van de hypotheekrenteaftrekregeling.

wat moet u doen?

Tijdens de looptijd van een hypotheek kan er van alles in uw persoonlijke situatie wijzigen. Zo kan het zijn dat uw woning meer of juist minder waard is geworden, u van baan bent veranderd waardoor uw inkomen en/ of pensioen is gewijzigd. Zo zijn er nog wel een tiental veranderingen te bedenken waardoor een beleggingshypotheek wel of juist niet bij zou kunnen passen. Wij helpen u graag met het beoordelen of een beleggingshypotheek nog wel bij uw situatie past!

Benieuwd naar wat Geldhuys Financiële Diensten voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan overdag, ’s avonds of in het weekend bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Open chat
1
Scan de code
Bedankt voor uw bezoek! Waar kunnen we u mee van dienst zijn?